Overzicht

logo TTC nieuw

Waarom Test & Training Centre

kiezen als uw training Providor?

 

Test en Training Centre is een Advanced Flight Training Organization. Ons team bestaat uit ervaren, hoog opgeleide ex militaire piloten, gepassioneerd om opleiding te geven aan zowel militaire als civiele piloten die bereid zijn hun kennis en vaardigheden te verbeteren. Al meer dan 25 jaar biedt ons team training services aan vanaf Breda International Airport (voorheen Seppe Airport) – EHSE.
Sinds 1990 verzorgt Test en Training Centre verschillende cursussen alsmede de selectie voor piloten in spe in opdracht van de Koninklijk Nederlandse Luchtmacht.

Ons team is in oktober 2012 toegetreden tot het APS (Aviation Performance Solutions) team. We zijn gepassioneerd om training te geven aan professionele piloten die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun kennis, vaardigheden en het bewustzijn met betrekking tot verlies van controle (LOC-I) tijdens de vlucht.

Wij kijken uit naar de mogelijkheid tot het werken met u of uw team van piloten om kennis en veiligheid in de lucht te verbeteren.